Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

Ο.Σ.Ε.

Κάποιες φορές αρκεί ένα ταξιδάκι εσωτερικού τουρισμού για να καταλάβει κανείς το χάλι μας!
Τρένα λοιπόν...... !
Ότι και να πω 8α είναι λίγο!
Οι 5,5 ώρες έγιναν 6 και κάτι ώρες με τον κλιματισμό να υπολειτουργεί για να μην πω να μην λειτουργεί καθόλου και το τρένο να σταματάει σε κάθε σταθμό μέχρι και 15 λεπτά φυσικά για να καπνίσουν οι υπάλληλοι και οι επιβάτες και οι υπόλοιποι να κολυμπάμε μέσα στον ιδρώτα!Βρήκανε οι φωστήρες λύση για να κόψουνε το κάπνισμα στο ενδιάμεσο των βαγονιών και στις τουαλέτες!
Κάτι που φυσικά και δεν παίζει γιατί είμαστε θεριακλήδες οπότε καπνίζουμε όπου γουστάρουμε με στάση ή χωρίς!
Έξω ζέστη μέσα θερμοκήπιο και συνεχίζω.....
Τα νερά στο κυλικείο χλιαρά,οι τουαλέτες μου θύμισαν τον δοξασμένο Ε.Σ. (οι 2 κοντινότερες στο βαγόνι μου ήταν βουλωμένες,στη μία επέπλεε μέσα σ'ολα και μία τσατσάρα!!!!!!!!!)κόσμος χωρίς εισιτήριο να κάθεται όπου βρίσκει και η σουρεάλ στιγμή του ταξιδιού να είναι ένας πλανόδιος αρκοντεονίστας που ανέβηκε στη Λιβαδειά και κατέβηκε στη Θήβα αφού έκοψε πρώτα βόλτες σε όλα τα βαγόνια παίζοντας.
Κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους με τον Ο.Σ.Ε.!
Δεν πηγαίνει άλλο αυτή η κατάσταση.Μπορώ να καταλάβω ίσως τους λόγους που τον υποβαθμίζουν τόσο (πάνω κάτω είναι γνωστό το τι συμβαίνει) αλλά κάλο θα είναι να καταλάβουνε κάποιοι ότι δεν είμαστε στα Βαλκάνια που δείχνουν οι χαζοαμερικάνικες νεανικές κωμωδίες για potheads και να σοβαρευτούνε λιγάκι!

Υ.Γ. 1 οι θέσεις των επιβατών σχεδιάστηκαν για να χωράνε μόνο πυγμαίοι χορευτές μπαλέτου????????
Υ.Γ. 2 και κάτι που έχει να κάνει με τους επιβάτες!το volume στη φωνή λίγο πιο σιγά γιατί δεν χρειάζεται να ξέρω με ποιόν έκανε τι η τάδε ή τι κάνει ο τριτοξάδερφος της θείας από το χωριό που τον χώρισε η γυναίκα του και έφυγε με τον κουμπάρο του μπακάλη κ.λ.π. κ.λ.π. ξέρω το ταξίδι είναι βαρετό αλλά εγώ δεν φταίω.

1 σχόλιο: